Om Precedo

Historik

Företaget startades 2009. Inledningsvis jobbade vi med byggnation och renoveringar av villor och fastigheter. Under 2010 började företaget mer och mer inrikta sig mot fönsterbyten, vilket för närvarande är den huvudsakliga verksamheten. Vi riktar oss mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner och andra ägare av flerfamiljshus men även privatvillor.

Helhetslösningar, fasta priser och garantier

Vi strävar efter att tillhandahålla helhetslösningar för de olika projekten och lämnar alltid garanti och fasta priser. Jag själv som ägare av företaget är byggnadssnickare i grunden med erfarenheter från de flesta områden inom byggsektorn. Ett av de första större fönsterjobben var åt Tjörnbostäder i Röning, i samarbete med Glasomera i Göteborg. Vi gjorde där ca: 250 fönsterbyten med H-fönster från Lysekil.

Andra större jobb som vi utfört är bla Östra Stillestorp, Hisingen, samt Brf Ahlströmer, Alingsås. Läs mer om dessa projekt under Referenser.

Vi är idag 5 medarbetare som huvudsakligen jobbar med fönsterbytena, men de har även lång erfarenhet av traditionella snickarjobb dessutom samarbetar vi med flera andra inom branschen. För att ha möjligheten att åta oss större jobb, om det skulle behövas. Vi har även formella yrkesbevis.


Fredrik Hallerhed