Produkter och kvalité

Fönster, dörrar och solskydd

Vi jobbar enligt en enkel tre stegs modell


1. Vi börjar med ett kostnadsfritt besök, där vi tillsammans går igenom de olika alternativ som kan vara aktulla just för ert behov.

2. Ni får sedan en offert där vi beskriver i detalj vad som ingår och vilka fabrikat och materiel som bör användas för nå fram till det bästa resultatet, samt när vi har möjlighet att utföra arbetet (en tidsplan).

3. Vi utför arbetet enligt denna tidsplan och fakturerar aldrig innan arbetet är slutfört, samt gör det möjligt för er att innehålla deposition tills slutförd besiktning, om så önskas.


Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete samt leveratörernas produktgaranti gäller.

Kunden kan efter önskemål få i princip vilket fönster som helst men av erfarenhet rekommenderar vi några fabrikat som vi tidigare jobbat med och har bra erfarenheter av. Vi jobbar med både fönster, dörrar, solskydd och vi jobbar med fönster i trä, trä/alu.

Vi samarbetar med Elite fönster, SP fönster, H- fönster Lysekil, Beijer Sverige, Viljandi mfl. Vårt samarbete med Beijer Bygg ger oss ofta möjlighet att leverera produkterna via ert Lokala Beijer Byggvaruhus, vilket ger en enkel kontakt vid ev. reklamationer eller andra frågor.

ID06
För att göra det ännu mer tryggt för er som kund bär alla våra montörer ID06, kortet som bygger förtroende och skapar jämställd konkurrens.